Alpe d'huzes / zakenvriend van kwf

Alpe d'huzes

Opgeven is geen optie: dat is de slogan van Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes is een wielerevenement waarbij deelnemers proberen zoveel mogelijk - maar maximaal zes keer - op één dag de Alpe d' Huez te beklimmen. Niet zomaar, maar om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Tijdens mijn studies werkte ik 's avonds, 's nachts en in de weekeinden als vrachtwagenchauffeur. Nu benut ik mijn CE-rijbewijs voor goede doelen, zoals een truckrun voor gehandicapten en Alpe d'HuZes. Met een vrijwilligersteam van 18 chauffeurs zorgen we ervoor dat alle spullen die nodig zijn voor het event (met meer dan 5.000 deelnemers en 15.000 bezoekers) op tijd in Frankrijk zijn.

LOGISTIEK VERBETEREN BV STAAT OP TEGEN KANKER

Jaarlijks krijgen 91.000 mensen de diagnose kanker. Dat zijn 10 mensen per uur en dus veel te veel. Daarom komt Logistiek Verbeteren BV, als KWF Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding, in actie tegen deze ziekte.

Onderzoek
Als KWF Zakenvriend steunt Logistiek Verbeteren BV onderzoek naar kanker. Door een vast maandelijks bedrag te doneren kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker.

Droom
Eén op de drie Nederlanders krijgt vroeg of laat in zijn leven kanker. Dat betekent dat iedereen met kanker te maken krijgt, direct of indirect. Logistiek Verbeteren BV deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt Logistiek Verbeteren BV bij om dit waar te maken.

Sta ook op tegen kanker
Als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actie website van KWF Kankerbestrijding: www.kwf.nl/doneren/doneer-als-bedrijf/Pages/Zakenvrienden-van-KWF-Kankerbestrijding.aspx

LV_KWF_zakenvriend_footer