Over Rogé Megens

Dankzij passie, gedrevenheid en gedegen vakkennis bedien ik al ruim vijftien jaar een trouwe groep klanten in transport en logistiek. Wanneer uw resultaat - mede dankzij mijn ondersteuning - verbetert, is mijn dag gemaakt.

Ik geloof in het motto van Henry Ford: “Of je nu gelooft dat je het kunt, of gelooft dat je het niet kunt: je krijgt altijd gelijk”.

 

Klanten over Rogé Megens

“Ik heb Rogé leren kennen als een slimme, doortastende en eerlijke professional die naast veel kennis ook veel energie meebrengt. Met zijn open blik denkt hij in kansen en oplossingen en verliest hij het einddoel niet uit het oog. Rogé neemt tevens de tijd om zijn kennis ook over te dragen aan de organisatie zodat het niveau op diverse afdelingen is gestegen. Hij schuwt een goede discussie niet en durft anders te denken wat uiteindelijk zorgt voor de mooiste verbeteringen”.

Willem Peters, supply chain director bij Swiss Sense.

 

Het is alsof je McKinsey hebt binnengehaald maar dan tegen een vriendelijker tarief. Kort gezegd: vele eye-openers, geen blad voor de mond, analyse scherp en onderbouwd en in de bijbehorende presentatie confronterend omdat Rogé smoesjes niet duldt. Zeer geschikt voor transportbedrijven die echt willen leren en een betere toekomst willen.

Peter van Hooijdonk, financieel manager bij Transportbedrijf Van de Wetering Loosdrecht

 

Resultaat verbeteren? Dan zit je bij Rogé goed. Duidelijk, scherp en consequent. Rogé heeft snel inzichtelijk wat er mis is. Interviewt medewerkers, adviseert bij inkoop, maakt een management dashboard. Binnen 3 maanden hadden wij zichtbaar resultaat. Rogé kijkt nog steeds op afstand mee in onze nacalculatie en adviseert waar nodig.

Bert de Jong, directeur bij Koster Eurotransport

 

Meer over Rogé Megens

  • Zelfstandig professional met advies, projectmanagement en interim management.
  • Rentabiliteitsanalyses met eigen online calculatie- en analysetools.
  • Bedrijfsdoorlichtingen bij MKB-ondernemingen in transport en logistiek.
  • Procesoptimalisatie en WMS-implementatie in logistieke operaties.
  • Werkervaring bij DHL, Ewals Cargo Care en Fontys Ilec.
  • Opleidingen: HBO Logistiek & Technische Vervoerskunde (NHTV), Bedrijfskunde (Radboud Universiteit Nijmegen),
  • Cursussen / trainingen (selectie): APICS-CPIM, NLP Practitioner, FranklinCovey (7 habits of highly effective consultants, 5 choices to extraordinary productivity), Vakbekwaamheid Beroepsgoederenvervoer.
  • Lees hier wat tevreden klanten over Rogé Megens vertellen op Linkedin.

 

 

Over Rogé Megens